Adastra söker nya projektledare 2019/20!

Tjänsten

Under nio terminer lägger du ner tid och kraft på att tillägna dig kunskaper, men det saknas något: ett kontaktnät och en inblick i arbetslivet. Utan denna verklighetsanknytning kan avståndet mellan universitetet och arbetslivet tyckas stort. Det var därför det kvinnliga mentor- och nätverksprojektet ADASTRA grundades 1998.

Som projektledare arbetar du ideellt. Du anordnar en rad olika aktiviteter i Adastras regi, som studiebesök hos byråer och myndigheter, paneldebatter, föredrag från yrkesverksamma jurister, middagar, med mera. Tidigare år har vi bland annat besökt Högsta domstolen, Familjens jurist och Mannheimer Swartling. Vanligtvis är det en aktivitet i månaden.

Du kommer även under hela projektet att ha en egen mentor som är yrkesverksam inom ditt intresseområde. Du får chans att skapa ett eget nätverk av studiekamrater och yrkesverksamma jurister samt träffa nya vänner. Många som har medverkat i Adastra har fått praktikplatser och arbete.

Antal tjänster: 3
Omfattning: 5-10 timmar i månaden
Start: Oktober 2019

Vem är du?

Vi söker kvinnliga juriststudenter som hunnit avverka de tre första terminerna på juristprogrammet. Du är social, har stor initiativ- och organisationsförmåga och vill utöka ditt nätverk. I ditt personliga brev bör du beskriva dig själv, samt vad du tror att du kan bidra med som projektledare. Berätta gärna om hur du ser på nätverkande, vad du förväntar dig av projektet och tidigare erfarenheter (arbete, ideella aktiviteter).

Ansökan

Din ansökan bör vara högst en A4-sida. Vi är inte intresserade av dina betyg eller ditt CV, ditt engagemang är det viktigaste. Ange vilken termin du börjar till hösten och kontaktuppgifter. Vi genomför inga intervjuer, utan rekryteringen sker helt på din ansökan.

Sista ansökningsdag är söndag 29 septemberoch din ansökan, och eventuella frågor, ska till adastra.stockholm@gmail.com

 

Vi ser fram emot att få höra från dig!

Projektledningen 2018-19

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s