Avslutningsevent på Mannheimer Swartling

Igår hade Adastra Stockholm projektårets sista event. Det var processrättskväll hos Mannheimer Swartling. Det gångna året har erbjudit många nya bekantskaper och trevliga events.

Till adepterna

Projektledningen är hur nöjda som helst med årets adapter och hur de har visat engagemang och intresse inför varje event. Vi hoppas även att ni varit nöjda med årets event och hör gärna av er med synpunkter och om ni anser att något fattades. Vi hoppas även att ni känner at ni att Adastra har nått upp till era förväntningar. Projektledningen är som sagt mycket nöjda och glada med er och det vill vi tacka er för!

Till mentorerna 

Vad vore Adastra utan alla er mentorer som år för år gör ett fantastiskt jobb med adepterna. Tack för att ni visar engagemang och tar er tid för att lära känna och hjälpa en adept. Projektledningen är hur nöjda som helst och ser gärna ett fortsatt samarbete. Tusen tack!

Till byråerna och organisationerna 

Slutligen vill projektledningen tacka alla byråer och organisationer som har ställt upp med lokal och mat inför alla event. Det är vi evigt tacksamma för.

Lite bilder från gårdagen:

IMG_0884IMG_0886

IMG_0885IMG_0888IMG_0887

Lite

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s