Adastra Stockholm presenterar projektåret 2014/15 års sista event

Processrättkväll och avslutningsmingel på advokatbyrån Mannheimer Swartling

Tisdagen den 8 september besöker vi advokatbyrån Mannheimer Swartling för en kväll med temat processrätt och skiljeförfarande. Processrätten anses ofta vara kärnan i juridiken och skiljeförfarande är ett ständigt växande område som väcker intresse hos många juriststudenter trots den knapphändiga undervisningen i skiljeförfarande på den obligatoriska delen av juristutbildningen. Under kvällen kommer vi få tillfälle att lära oss mer om hur det är att arbeta med processrätt och skiljeförfarande.

Kvällen kommer inledas med en kort introduktion i ämnet och hur det är att arbeta med processrätt och skiljeförfarande följt av en liten casestudie. Därefter bjuds det på lite mingel tillsammans med medarbetare från Mannheimer Swartling. Under kvällen kommer vi även avtacka 2014/15 års adepter och projektledning samt introducera 2015/16 års projektledning.

Varmt välkomna!

Datum: 8 september 2015

Tid: 17:30-20:00

Plats: Mannheimer Swartling
Norrlandsgatan 21, Stockholm

Vänligen meddela närvaro/icke-närvaro senast söndagen den 30 augusti genom att maila Adastra på adastra.stockholm@gmail.com. Vid eventuella frågor eller funderingar om eventet kontakta gärna Helena Bergensund (073-352 2188) eller Karen Arista (073-9137098).

Bästa hälsningar,
Adastras projektledning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s