Mingel på PWC – Varmt välkomna

Adastras projektledning hälsar dig varmt välkommen till årets mingel med mentorer och adepter!

Minglet kommer att hållas i Pwc:s lokaler i Bonnierhuset, där det också kommer att serveras enklare mat och dryck.

Kvällen kommer för er adepter att vara uppdelad i två delar. Mellan kl. 16.30-18.00 kommer Pwc att göra en kort presentation av företaget varefter vi kommer att tilldelas en lättare skatterättslig uppgift att göra i grupp. Detta för att få en inblick i arbetet som skattejurist.

Andra delen av kvällen, från kl. 18.00 och framåt, kommer det efterlängtade minglet att äga rum. Äntligen kommer ni att få den unika möjligheten att mingla med både mentorer och adepter! Tanken är att det ska hållas gruppdiskussioner om vad som är hemligheten bakom ett framgångsrikt, kvalitativt och meningsfullt nätverkande. Hur skall man tänka och agera för att få ut det bästa av nätverkandet, online och offline?

Såsom projektårets unika möjlighet till mötet mellan adepter och mentorer hoppas vi såklart att så många som möjligt tar chansen och deltar!

Plats: Pwc:s lokaler på Torsgatan 21 (Bonnierhuset)
Dag: måndagen den 16 mars
Tid: 16.30

Vänligen meddela din närvaro senast måndagen den 2 mars genom att svara på detta mail eller genom att kontakta Emilia Lif på 073-945 53 77. Meddela samtidigt eventuella matallergier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s