Sök Adastras mentor-och nätverksprojekt!

Är du kvinnlig juridikstuderande och söker en mentor och ett eget nätverk?

För 15:e året i rad startar projektet igång för läsåret 2013/14 och vänder sig till:

Ø  Du som är kvinnlig juridikstuderande på termin 7, 8 eller 9

Ø  Du som vill skapa ett eget nätverk

Ø  Du som vill bredda ditt perspektiv på hur det är att arbeta som jurist och kanske hitta just ditt intresseområde

Ø  Du som vill ha en mentor verksam inom ditt intresseområde

Under nio terminer lägger du ner tid och kraft på att tillägna dig kunskaper. Dock fattas något: ett kontaktnät och en inblick i arbetslivet. Utan denna verklighetsanknytning kan avståndet mellan universitetet och arbetslivet tyckas stort. Det är därför Adastra finns.

Du som blir antagen till projektet kommer under året att få delta i en rad olika givande och trevliga aktiviteter i Adastras regi, som studiebesök, föredrag, middagar med mera. Du kommer även under hela projektet att ha en aktiv jurist som din egen mentor. Du får chans att skapa ett eget nätverk av studiekamrater och yrkesverksamma jurister och träffa nya vänner.

Sök till Adastra genom att skriva ett brev till oss där du berättar om dig själv, dina intresseområden inom juridik samt motiverar varför just du vill delta i Adastra och varför du behöver en mentor.  Berätta även om hur du ser på nätverkande och vad du förväntar dig av projektet.

Om du inte riktigt vet vad du vill så är du också välkommen att söka, Adastra hjälper till att ge en god inblick i vilka möjligheter en juristframtid har att erbjuda.

Märk din ansökan ”Ansökan 13”. Kom ihåg att ange dina kontaktuppgifter; namn, adress, telefon och mejladress. Ansökan skickas till adastra.stockholm@gmail.com.

Ansökningarna behandlas löpande och antalet platser är begränsat så sök på en gång! En avgift på 500 kr kommer att tas ut av varje antagen adept för att finansiera de gemensamma aktiviteterna.

Sista ansökningsdatum: 15 september

Varmt välkommen med din ansökan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s