Sök ADASTRAS Mentor- och nätverksprojekt!

Är du kvinna och studerar juridik? Söker du en egen mentor och ett nätverk?

Nu finns möjligheten att söka till Adastras Mentor- och nätverksprojekt

Projektet vänder sig till:

  • dig som är kvinna och läser termin 6, 7 eller 8 på juristprogrammet
  • dig som vill skapa ett eget nätverk
  • dig som vill ha en mentor verksam inom ditt juridiska intresseområde
  • dig som vill bredda ditt perspektiv på hur det är att arbeta som jurist och kanske få hjälp att hitta just ditt intresseområde

Under nio terminer lägger du ner tid och kraft på att tillägna dig kunskaper, men det saknas något: ett kontaktnät och en inblick i arbetslivet. Utan denna verklighetsanknytning kan avståndet mellan universitetet och arbetslivet tyckas stort. Det är därför Adastra finns.

Du som blir antagen till projektet kommer under året att få delta i en rad olika givande och trevliga aktiviteter i Adastras regi, som studiebesök hos byråer och myndigheter, föredrag från yrkesverksamma jurister, middagar med mera. Du kommer även under hela projektet att ha en egen mentor som är yrkesverksam inom ditt intresseområde. Du får chans att skapa ett eget nätverk av studiekamrater och yrkesverksamma jurister och träffa nya vänner.

Sök till Adastra genom att skriva ett brev till oss där du berättar om dig själv, dina intresseområden inom juridiken samt motiverar varför just du vill delta i Adastra och behöver en mentor. Berätta också om hur du ser på nätverkande och vad du förväntar dig av projektet.

Om du inte riktigt vet vad du vill så är du också välkommen att söka, Adastra kan hjälpa dig och ge dig en inblick i vilka yrkesmöjligheter en nybliven jurist har.

Märk din ansökan ”Ansökan 12”. Kom ihåg att ange dina kontaktuppgifter; namn, adress, telefon och mejladress. Ansökan skickas till adastra.stockholm@gmail.com.

Ansökningarna behandlas löpande och antalet platser är begränsade, så sök på en gång!

OBS! En avgift på 500 kr kommer att tas ut av varje antagen adept för att finansiera de gemensamma aktiviteterna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Adastras projektledning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s